Voordeel drogisterij voor jouw reizen

De voordeel drogisterij staat bekend om haar aantrekkelijke aanbod. Dit geldt voor zowel de prijzen, als ook het assortiment. Op basis van onze ervaringen zien we dat er vaak vanuit wordt gegaan dat we enkelt producten verkopen die te maken hebben met gezondheid en verzorging. Het feit is dat we een meer dan een online drogisterij winkel zijn die gratis verzending en kortingscodes aanbied. Zo verkopen wij ook reisartikelen (camping- en vakantie artikelen).

Mocht je nog op vakantie gaan of wil je alvast goedkope inkopen doen voor je volgende reis? Bij de voordeel drogisterij ben je hiervoor aan het goede adres. Zo verkopen wij luxe handbagage koffers. Die klein genoeg zijn zodat ze als handbagage met je mee mogen in het vliegtuig en groot genoeg zodat je al je spullen erin kwijt kan! Denk ook aan een beveiligde pasjeshouder (van RFID). Hierdoor voorkom je dat je op vakantie bestolen wordt van criminelen die van een afstand geld van je pasjes kunnen laten afschrijven. We verkopen dus de basics tot technologische hulpmiddelen, maar ook zonnebrand.

We hebben maar liefst 217 reisproducten. Daarnaast hebben we al sinds 2017 een erkend webshop keurmerk waardoor je weet dat we kwaliteit verkopen. We zijn dus een betrouwbare online winkel. In ons geval is deze kwaliteit en betrouwbaarheid ook nog eens voordelig door middel van onze vaste lage prijzen, gratis bezorgen boven de 50 euro, korting spaar acties en andere kortingscodes. Wanneer je je bij onze nieuwsbrief aanmeld krijg je bijvoorbeeld 2,50 euro korting. Daarnaast blijf je op de hoogte van de lopende kortingen in de folder en ben je voortaan altijd voordelig uit! We hebben ruim 100.000 tevreden klanten. Bekijk snel de voordeel drogisterij. Mocht je vragen hebben, kun je altijd contact met ons op nemen op werkdagen via telefoon en mailcontact.  

Geef Commentaar